Junior: Seier i siste kamp før ferien

I vårsesongens siste kamp ble det en knapp 1-0 seier for juniorlaget. Robin Pettersen (bildet) scoret kampens eneste mål.

Surnadal var siste motstander før juniorene tar en velfortjent sommerferie. Noen er i aksjon på fotballskolen, mens andre spiller kamper for både CFK og KBK.

Kampen mot Surnadal hadde vi god kontroll på, uten at vi klarte å punktere kampen. Vi hadde ballen veldig mye, men slet med å komme til de helt store sjansene. Derfor var det utrolig deilig å når Robin Pettersen slet seg fri på omtrent seksten meter, og klinte ballen nede i keepers høyre hjørne. Målet kom et stykke ut i andre omgang, og etter dette brettet guttene opp ermene og jobbet knallhardt for å sikre poengene.

Med onsdagens seier henger vi fortsatt med i kampen om den gjeveste plassen i 1. divisjon.

Etter kampen inviterte undertegnede på pizza og fotball på loftet. Vi var fjorten mann som fikk se (perioder av) semifinalen mellom Tyskland og Tyrkia. Gutta oppførte seg som vanlig eksemplarisk. Se bilde fra "pizzafesten" under.

God sommer ønskes alle med hjerte i CFK, og spesielt guttene på juniorlaget.