Junior: Sesongens første tap

CFKs juniorlag gikk på sesongens første tap i onsdagens hjemmekamp mot Tingvoll.

junior_lagbildekypros08Etter tre kjempekamper, kommer den vanskelige fjerdekampen… Gjestene fra Tingvoll hadde spist kraftfór og var hodet høyere i snitt, selv om dette ikke hadde betydning for resultatet. Guttene gjorde en god kamp, selv om noen virket litt tafatte i perioder. Bortelaget startet best, de brukte fysikken og kom seg til et par sjanser som endte i ingenting. Etter kvarteret kom det første baklengsmålet, et balltap på midten, en sjapp overgang og 0-1. 0-2 kom etter halvtimen, et innlegg blir tatt ned i feltet av en helt umarkert Tingvoll-spiller, som setter ballen kontant bak Tommy. Sjansene vi produserte i første omgang, var litt tilfeldige. Vi ble liggende litt langt bak med spissene, litt lite engasjement når vi kom rundt på sidene og fikk slått inn i feltet, der vi skulle ha duellert mer for å skape sjanser.

I andre omgang flyttet vi spissene høyere opp, samtidig som vi la om på midten. Dette ga oss et visst press, der vi kunne og burde redusert tidlig i omgangen. Men målet uteble. I stedet får Tingvoll sin tredje straffe, samtidig som Daniel blir korrekt utvist når han tackler Tingvoll-spilleren inne i feltet. 0-3 og kampen virker kjørt. Men nå kommer det gledelige i dagens kamp, vi tar fullstendig over med en mann mindre og spiller faktisk så bra at det ser ut som vi har en mann mer på banen. Reduseringen kommer et kvarter før slutt, Sondre rager høyest på en corner på bakre stolpe og setter ballen kontant i mål med pannen.

Med tap 1-3 mot et godt fysisk Tingvoll-lag, skal vi ikke grave oss ned, men reise oss allerede til neste kamp mot Dahle. Guttene spiller bra, men vi mangler det siste lille for å vinne slike kamper. Litt mer ”power” i avgjørende situasjoner gjør at vi vinner slike kamper i framtiden. Stå på videre, gutter, dette er ingen undergang.