Junior: Spilte onsdag sølekamp borte mot Molde2 som gav storseier 11-1

Senior CFK - Frei Omsund Juni 09 Erik Svanem

En meget våt tur til Molde endte med mange mål og god stemning.

5 minutter før avreise ringte telefonen fra Molde; "Kampen kan ikke spilles da banen har overvann og vi må flytte kampen". Dette var beskjeden fra som kom fra Molde. Greit nok, men når vi i tillegg skulle ta turen på Aker Stadion og se semifinalen mellom Molde og Vålerenga, måtte vi ta turen uansett... Etter en kjapp telefon til sportslig leder Råket i Molde, gjorde Molde en glimrende jobb. De fikk omrokert en kamp på kunstgrasbanen, men tiden var knapp og kampen kunne da ikke spilles i full lengde. Vi var kommet til Batnfjord, da beskjeden om at kampen likevel skulle spilles som oppsatt. Vi visste at kampen kunne bli vanskelig å gjennomføre grunnet overvannet, men vi var skjønt enige med Molde om at dette var likt for begge lag.

Kampen ble litt merkelig da ballen stoppet på pasninger langs bakken, så planen ble å spille litt lenger og tørre og spille hardere på ballen. En kamp som åpnet jevnt, der Molde hadde sine sjanser i starten av kampen, der vi tok mer og mer over i 1. omgang og totalt over i 2. omgang. To flotte mål av Erik de første 12 minuttene, og deretter Andreas "OE" som raget høyt på corner og satte pannen perfekt på ballen og dunket den i mål. Flott mål OE. Ett mål til før pause, signert Magnus, der han får to sjanser, den første redder keeper, returen i mål. Flotte feiringer (vått og glatt), gjorde at Magnus fikk en liten sleng i nakken på sitt første mål... En redusering fra Molde like etter vårt fjerde mål.

I 2. omgang åpnet det seg totalt etter kvarteret. Først Magnus med dagens andre mål. Stå på Magnus, og målene og prestasjonene kommer! Vi dyttet Erlend fram på banen og flyttet Jonas ned på stopper, det ga resultater i mål like etter. Et skudd og 6-1. Etter dette var det Erik Svanem show resten av kampen. Han signerte seg for fire fulltreffere på rad på knappe 12 minutter, før ett selvmål fastsatte sluttresultatet til 11-1. Skåret i gleden var at Erik fikk seg en lei smell i ankelen (leddbånd skade eller brudd kan være mulig) og kan være ute lenge om skaden er så alvorlig som vi frykter. Godkjent kamp av alle, men er imponert over OE som spiller en kamp på stopperen prikkfritt. Gode i duellene, langs bakken og i lufta.

Dobbel glede var at vi tok turen til Aker Stadion og fikk en flott kamp med hele ni mål, der dramatikken og nervøsiteten varte til langt inn i 1. ekstraomgang. Flott at mange spillere ble med selv om de ikke spilte kampen vi selv var med i, og at kameratskapet ennå er viktig, også utenfor banen. Takk for turen.