Junior: Sterk seier mot Sunndal

Sondre Borge med vannflaske mai 08

Etter å to tap på rad, ble det endelig en seier for våre juniorer. Etter en kjempekamp mot Sunndal, kunne gutta igjen smile når de gikk av banen.

Sondre_Borge_mai08I de to siste kampene har vi ikke  fått et eneste poeng. Idag ble det tre meget velfortjente poeng på hjemmebane. Sunndal kom til Atlanten stadion med fire strake seire, og sikkert fulle av selvtillit.

Første omgang styrte vi fullstendig. Faktisk så mye at vår egen keeper måtte kjøre en ekstra oppvarming i pausen, da han ble kald i løpet av første omgang. Robin Pettersen stod for omgangens eneste mål, etter at vi hadde masse store sjanser.

Etter hvilen kom gjestene mer med i kampen, for en periode. Vi fryktet da at vi igjen skulle gi fra oss ledelsen, men istedet brettet gutta opp ermene og kjempet seg tilbake. Robin Pettersen var nok en gang på hugget, og satte inn sitt andre mål for dagen. Ett minutt etter var samme Pettersen igjen frampå og økte ledelsen til 3-0. Dermed var kampen i relaliteten avgjort tyve mintter før slutt.

Sondre Borge (bildet) og Muthana Cedra scoret ett mål hver kort tid før slutt, og sørget dermed for en fin 5-0 seier. En flott arbeidsinnsats over hele fjøla idag, god framgang fra de siste kampene. Spesielt i perioden da Sunndal kjempet seg inn i kampen, da fikk vi se hva som bor i gutta. De jobbet hardt i duellene, og gjorde alt de kunne for ikke å gi fra seg ledelsen.  Sunndal er det bra lag, som idag møtte et enda bedre lag.