Junior: Syv mål mot Dahles a-lag

Dahle alag CFK junior Parken mars 09

Våre juniorer gjorde en meget solid kamp mot Dahle lørdag. Dahle a-lag ble slått med sjokksikrene 7 - 6 etter en flott forestilling fra Engaspillerne.

Jr_vs_dahle_alag_mars09Dahle hadde i utgangspunktet kamp mot Meldal i Parken. De meldte avbud og CFKs juniorer stilte sporty opp. Og hjemmelaget hadde vel ikke ventet å bli tidvis utspilt på eget gress, mot et juniorlag.

Før kvarteret var spilt stod det 3-0. Til pause stod det 4-1 til CFK, og kun noen minutter ut i andre omgang skulle resultattavlen vist 6-1 ledelse. Smått imponerende å score seks mål mot et Dahlelag som har mål om øvre del av tabellen i 3. divisjon i år.

De siste tredve minuttene falt vi i kvalitet, og det virket som spillerne var fornøyde med innstasen den første timen. Noen omrokkeringer på laget for å prøve ulike spillere på ulike plasser inviterte Dahle med på scoringsfesten. Dahle ga seg ikke før det stod 7-6 til våre gutter.

Det var en herlig guts over hele laget lørdag. Alle ville vinne hver eneste duell, og alle de seksten som var i aksjon gjorde sine saker bra. Får vi se samme innsats og kvalitet utover våren, kan det bli et meget hyggelig år for våre juniorer...