Junior: Tap mot Averøykameratene i sesongens siste seriekamp.

Lagbilde jr junior kypros 09

Juniorlaget tapte 1-2 mot Averøykameratene onsdag kveld.

Jr_Kypros09Juniorlaget tapte 1-2 mot Averøykameratene onsdag kveld. AK startet forrykende og satte oss under voldsomt press de første 15 minuttene. De tok også ledelsen etter 6 minutter. Etter kvarteret jevnet kampen seg ut og vi hadde gode muligheter til å utligne, men udyktighet og litt uflaks gjorde at vi sto med 0-1 til pause.

Noen justeringer i pausen, og laget gikk ut i 2. omgang og styrte kampen mer som vi ønsker å framstå. Men det lille ekstra manglet foran Ak's mål. Isteden skåret AK på et langskudd nede i hjørnet. Både keeper og forsvaret sov litt da skuddet kom, og ballen snek seg inn i helt ved stolperota.

0-2 og et vanskelig utgangspunkt for å vinne kampen, men kvarteret før slutt får vi et gjennombrudd der Lars Kristian lobber ballen over en utrustende keeper og i mål. 1-2 og fremdeles mulighet for poeng, men vi får dessverre ikke flere mål og kampen blir tapt.

Gode prestasjoner fra Preben som jobbet som en slave på høyre side, i tillegg honnør til Martin som spilte sin beste kamp i juniordrakta for sesongen. I tillegg flere guttespillere som har tatt et godt steg i høst og fått god erfaring på et litt høyere nivå.

En kort oppsummering av sesonger (mer kommer om litt...): En sesong uten optimale forhold med tanke på treningsgruppen, og et resultat som er under pari for det vi ønsker. Plassering på 4. eller 5. plass (ikke alle kamper er ferdig spilte, selv om siste serierunde er avsluttet. Skulle ikke vært mulig å kunne spille kamper etter siste runde er min personlige mening).

Når flesteparten av spillerne likevel blir og kan bli kretsmester på KBK2 eller CFK A, så har vel spillerne prestert godt uansett.