Junior: Tap mot Dahle

Juniorlaget tapte sin andre kamp på rad borte mot Dahle onsdag 21. mai. Vi ledet 1-2 tidlig i andre omgang, men rotet bort seieren de siste tyve minuttene.

Juniorlaget tapte 2-4 mot Dahle borte onsdag kveld. Etter en start der Dahle kom best i gang og tok ledelsen, utlignet vi fortjent etter halvtimen. Et fantastisk spill startet bak på vår høyre side, mange kombinasjoner på midten, der Robin til slutt fikk ballen, vendte seg fri og knallet ballen med venstre fot i tverrligger og inn fra ca. 25 meter. Et mål som kan være et av sesongens vakreste. Ut omgangen hadde vi god kontroll og slapp Dahle lite til på vår halvdel.

I pausen justerte vi litt på laget, fant ut at vi kunne "eie" kampen om vi fortsatte kjøret som før pause, og det fikk vi betalt for etter 3 minutter av andre omgang. Emil får god tid til å slå innlegget fra venstre, på bakerste kommer Erlend fra backen og kjemper ballen i mål med hodet. Vi fortsetter det gode spillet, har sjanser til å øke til 3-1, men greier ikke å få ballen i mål. Etter hvert blir vi kanskje litt feige og faller litt lenger ned med laget. Dahle kommer mer med og scorer på en langskudd når det gjenstår et kvarter av kampen. Etter dette kjører vi fram flere spillere for å håpe på et seiersmål, men får isteden to i sekken og taper 2-4 i en kamp hvor vi kunnet vunnet om vi hadde vært mer effektive foran mål.

God innsats i en juniorkamp med høy temperatur, der vi dessverre ikke fikk poeng.