Juniorlaget til topps i Dahle Cup

CFK jr vinner av Dahle Cup 2009

Våre juniorer vant helgens Dahle Cup etter å ha slått KFK 1 i finalen. Det ble en thriller av en finale, hvor CFK viste seg å være det sterkeste laget.

JR Vinner Dahle Cup 09Ikke siden 2002 har CFK vunnet juniorklassen i Dahle Cup. Det var derfor på tide at det igjen ble CFK som kunne løfte gullpokalen til slutt. Finalen ble en jevnspilt og spennende kamp, der KFK ledet to ganger. Til slutt var det Lars Erik Vevang som scoret det avgjørende målet for CFK, og gullet var sikret.

CFK deltok med to lag i juniorklassen. Lagene møttes til kvartfinale, hvor CFK 1 vant 5 - 2. KBK ventet i semifinalen, og det ble en fartsfylt og velspilt kamp mellom to gode lag. KBK ledet til det kun gjenstod få sekunder av ordinær tid, da utlignet CFK og det var duket for sudden-death. Det var kun to utespillere på hver lag da avgjørselsen falt. Arne Martin Fossland kom seg fri venstresiden og klinte ballen i mål bak Joakim Bjerkås hos KBK.

KBK var nok det beste laget vi møtte i cupen, og vi visste derfor at det var gode sjanser til å sikre gullet i finalen mot KFK 1. Finalen ble en jevn affære der KFK fikk en kanonåpning med ledelse før 20 sekunder var spilt. CFK kom tilbake etter en flott scoring av Erlend. I andre omgang av finalen tok KFK ledelsen på nytt. Ola Sjøtrø sendte avgårde et skudd som var innom en KFK-spiller, før ballen gikk i mål.

Minuttet før slutt sørget Lars Erik Vevang for seier til CFK, med en flott scoring alene med keeper. Vevang holdt hodet kaldt, og satte kontrollert ballen til side for KFKs keeper. Dermed ble det seier i finalen som inneholdt alt en kan ønske seg av en finale; Det ble delt ut gule kort, vi fikk se flotte scoringer, det var god stemning på tribunen og det beste laget vant til slutt.

Det var en fryd å være trener for dette laget som kun hadde ett feilskjær i løpet av helgen, da de tapte en innledende kamp på fredag. Etter den kampen har det vært en klar stigning i prestasjonene, noe som ble toppet med en fortjent seier over KFK i finalen.