Kretsmester etter seier borte mot Skåla IL

Skåla  CFK kretsmesterfinale okt 09 Jante
Skåla CFK kretsmesterfinale okt 09 Jante

Vårt A-lag vant returoppgjøret mot Skåla IL 2-0 , ble med det Kretsmestere med 6-0 sammenlagt!

Skala_CFK_KM_okt09_1.jpgStrake seiere gjennom hele serien, ytterligere to i sluttspillet om kretsmesterskapet, dette er ikke annet enn smått utrolig!

Vi har gjennom sesongen greid å holde motivasjonen oppe til hver kamp. Spillergruppen består av en flott gjeng med gode holdninger, fin balanse i forhold til rutine og unge spillere, nettopp dette mener jeg har vært suksesskriterie nr 1.

Skale_CFK_KM_okt09_2.JPGAt Jante og Kenneth Henden setter hvert sitt i dag er heller ikke tilfeldig. Vi har hatt det beste kollektivet gjennom hele sesongen, men vi har også hatt "matchvinnere" i kamper som i dag. De som kanskje har gitt oss "det lille ekstra" når vi trengte det som mest! Når da vår sisteskanse Ludvig B i buret leverer en sesong som seriens grådigste, da holder det til et fortjent Gull!

Kampen i dag ble som vi forutså. Skåla måtte opp, vi kunne "stikke". En tidlig goal for oss så ville kampen om mesterskapet være død!

Det var hva vi gikk for, det ble hva vi fikk.

Etter en redning på strek fra Skåla, og noe frem og tilbake, ender ballen ute hos Jante, ca 30 meter. Jante drar til med venstra, med det så scorer han kanskje tidenes mål på Våganebanen, og hans flotteste på mange år, og det har vært noen perler å velge blant, også bare i sesongen 2009! 14 minutter og 1-0 i vår favør.

40 minutter, Øystein H finner kaptein Henden på hjørnet av Skåla`s 16 meter. Kenneth drar seg først innover, så utover, også innover igjen før han banker inn 2-0 fra skrått hold.

Med 2-0 til pause var mesterskapet sikret.

Vi skulle ikke bare bli Kretsmestere denne dagen, vi skulle spille oss helt til topps uten å avgi ett eneste poeng gjennom 20 kamper. Det ble oppgaven for andre omgang.

Slik skulle det også bli, kampen endte med seier 2-0. Skåla hadde sine muligheter, vi hadde våre, men flere mål ble det altså ikke.