Kvik Cup 2009

Kvik Cuo 2009 - CFK 1 junior

CFK sikret seg bronsje i juniorklassen i helgens Kvik Cup i Trondheim. Hele ni lag fra CFK var i aksjon i helgens turnering.

KvikCup09_cfk1jr

Junior:
CFK 1 vant alle sine tre kamper i gruppespillet. Kvik ble knust hele 12-1, Tiller 3 ble slått 5-1 og i den siste kampen vant CFK 1 knepent 2-1 over Fosen. Det betyr at laget er klart for kvartfinale søndag kl. 13.08. Bydelsrival Nordlandet er motstander i kvartfinalen, etter at også de tok førsteplassen i sin gruppe.

Dessverre klarte ikke CFK 2 å komme seg videre fra gruppespillet. Etter å ha åpnet med en solid seier mot Tiller, ble det tap mot Strindheim 2 og Sverresborg 1. Dermed er cupen over for CFK 2, som nå kan konsentrere seg om å heie fram førstelaget.

Bildet over er av CFK 1, junior.

Gutte: Førstelaget til gutte 16 møter Kolstad 1 til åttendelsfinale søndagsmorgen. CFK 1 vant alle sine tre innledende kamper, og scoret hele 25 mål. Åttendelsfinalen går litt over klokken ti.

Smågutte:
KvikCup09_cfk1sgCFK 2 er klare for åttendelsfinale søndag, mot Strindheim 5. CFK 2 spilte uavgjort i første kamp, tapte mot Strindheim i andre og slo Heimdal i siste kamp. CFK 2 møter Strindheim 5 i sin åttendelsfinale, søndagsmorgen.

Også CFK 1 er klare for åttendelsfinale etter å ha cruiset seg gjennom gruppespillet. Laget scoret hele 25 mål på tre kamper. Smått imponerende! Søndag møter de Charlottenlund 2 i første sluttspillkamp.

Det siste småguttelaget gikk ikke videre fra sin gruppe.

Søndag var fire lag fra CFK klare for sluttspill. De to småguttelagene tapte knepent, etter jevnspilte åttendelsfinaler. Begge lagene gjorde en god kamp, og med litt bedre uttelling foran mål kunne det fort blitt kvartfinale for begge lagene.

Guttelaget tapte også sin kamp, 3 - 6 mot Kolstad 1.

Dermed var det opp til juniorene å redde muligheten til å sikre edet metall for CFK. Nordlandet var motstander, og de kom også best igang. CFK lå tidlig under med to mål, men kom fryktelig sterkt tilbake. Det stod 2-2 ved fulltid, og det måtte spilles sudden-death for å skille lagene. Første var det to minutter med fire utespillere på hvert lag, deretter to minutter med tre utespillere. I den siste omgangen med sudden-death, to utespillere, kom avgjørelsen. Arne Martin Fossland ble den store helten, da han sikret semifinaleplassen for CFK 1.

I semifinalen ble dessverre Strindheim 2 noen hakk for gode for våre gutter. De ga seg ikke før det stod 4-0 på resultattavlen. Vi tapte for et bedre lag, og det får en akseptere.

I bronsjefinalen gikk det bedre, og Fosen ble slått. Dermed kunne guttene på CFK 1 ta med seg velfortjente bronsjemedaljer hjem fra årets Kvik-Cup.

Samtlige CFK-lag har hatt en flott helg i Trondheim, og alle lag har helt sikkert hatt både sportslig og sosialt utbytte av turen.