Meget viktig borte seier for guttelaget mot Sunndal

G16 NM CFK - Nardo Idrett mai09

Guttelaget tok en sterk borteseier mot Sunndal mandag.

Det ble nok en krigerkamp på Håsen 1 med mye lange baller og duellspill. Vi får ta med oss det positivet og det er at vi tar med oss tre poeng og står på hele veien selv om vi blir presset bakover i andre omgang. Det andre er at vi er blitt mye bedre å forsvare oss på defensiv dødball, vi rensker godt unna.

CFK vinner kampen 2-1.  Mathias scorer det første ved å skru inn ballen fra corner. 1-0 til pause. Sunndal scorer på sin første corner etter bare 2 min i andre. De hadde totalt 8 cornere på oss i andre. CFK`s vinnermål kom ved Lars Kr. 2 min før slutt. BB i dag ble Martinius og Stian. Førstnevnte fikk et spark i halebeinet og hadde smerter, men bet tennene sammen de siste 20 min.

Stian var opp i en hodeduell etter bare 10 min og fikk seg en god blåveis og vondt i ryggen men etter et par minutter på sidelinja bestemte han seg for å fortsette. Dette er en viktig læring og det er viktig å blø for laget/klubben sin. De er med på å bidra til at vi vinner slike tette kamper.