Nordlandet - CFK 0 - 3

Fotball til ingress

A-laget bekreftet at 2009 utgaven er noe annet enn 2008 varianten. Nordlandet slått i eget reir, 0-3 ble sluttresultatet i ”bingen”.

En kamp vi følte vi var forberedt til, men vi var også "nøkterne" i forhold til forventninger. Nordlandet på eget gress er vanskelig. En liten bane som de kjenner ut og inn, en bane hvor "små" bevegelser stenger det som er av rom, en bane som favoriserer "vilje" i langt større grad enn spill.

Det var derfor utrolig godt at det etter 12-13 min stod 0-2 i dommerens bok. Jante satte en perle av et skudd fra 24-25 meter allerede etter få minutter.

Nestemann ut var Per Magne på et frispark, men keeper får "halvklarert" og ballen triller mot linja. Hvem andre enn toppscorer Jante dukker opp på bakerste og "seiler" ballen trygt inn i nota. Denne kampen skulle vi ikke få "underkjent" mål, de har vi faktisk noen av i friskt minne!

0-2 ble også stillingen til pause.

Andre omgang mye lik som første. Ballen skjøt utrolig fart på underlaget, det preget begge lag.

0-3 kom ca 15 minutter før slutt. Frispark fra 18-20 meter og et venstrebein som holder "tippeligastandard" i følge benken, det gir resultat. Jante setter sitt 16 mål for sesongen, og med hans hatrick fastsettes kampens sluttresultat til 0-3.

Dagens "man of the match" Jan Trygve Pedersen!

42 poeng på 14 kamper, vi har noe stort på gang gutter!