Ny rapport fra Danmark

G16_fotballfestival08_9.JPG
G16_fotballfestival08_9.JPG

Ny rapport fra guttene i Danmark. Trener Hans Mellemsæther trosset hundrevis av nærgående fluer, og klarte å skrive en mail om onsdagens kamper i Danmark.

G16_fotballfestival08_9.JPGVårt første lag (altså de nest beste..) tapte 3-0 og 9-3. Vi la oss dybt for å begrense tap da vi visste at de var bedre enn oss. Laget fra Venezuela trillet mye ball på tvers, og vi klarte å demme opp rimelig bra for dem. Knallbra innsats av alle våre spillere!

Kampen mot svenskene ble verre fordi de var hurtigere og slo mye i lengderetningen. De ledet 2-0 etter 3 min...  Lars Hansen, som er CFK-mester i gocart scoret to fra dødball, fra vår banehalvdel. Helt utrolig, og på den andre scoringen stod keeper på streken! Oscar nikket inn vårt tredje mål på vårt eneste angrep.
 
CFK 1 slo Vestby 6-0 i sin andre kamp. Vi spilte vår beste kamp og knuste vår mostander. De ble så frusterte at de til slutt begynte å sloss innbyrdes. På grunn av mange stygge tacklinger så ble både Martin og Sondre skadet, og måtte stå over neste kamp. Siste kampen vant vi 11-0 mot danske Lundegård. De var så dårlige at de hadde ikke hevdet seg i den hjemmlige jente 16-klassen.
 
Målscorer første kamp. Arne 2, Rolf, Ole Lars Chr (straffe) + et selvmål.
Andre kamp: Magnus 3, Arnt Terje 3, Rolf, Lars Christian, Espen, Christian og Martin med ett hver.
 
 
Torsdag møter tolaget Vadmyra i 32-delsfinale. enlaget spiller i B-sluttspillet.

HM

(Bildet er fra årets fotballfestival som guttelaget vant)

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere