Ny scoringsorgie på KGB

Per Magne Hals scoret to mål mot Bryn2, aug08

A-laget har fått en kanonstart på nye Idrett med to strake hjemmeseire og 10-1 i målforskjell. Mellom disse kampene snek det seg inn et surt tap mot Eide.

cfk_bryn_roks_miller.JPGForrige fredag ble Ekko-Aureosen som ble sendt hjem med  1-5 i bagasjen etter to scoringer av Robin Pettersen og ett mål hver fra William Storvik, Ståle Møllegård og Christian Torske.  På tirsdag scoret Ola Lian vårt eneste mål da Eide vant 2-1 på Eide Stadion. Samme Lian var veldig delaktig da vi avgjorde kampen mot Bryn 2 før den i det hele tatt hadde begynt.

Kjell Kvande voktet buret for første gang for CFKs a-lag. Han bidro med tidlige og gode igangsettinger, men måtte utrolig nok ikke gjøre en eneste redning.  En backfirer bestående av Daniel Ersvik, Stian Helde, Martin Williams og Rune Roksvåg bidro sammen med de sentrale midtbanespillerne Per Magne Hals og Eivind Jørgensen til at Bryn 2 aldri var i nærheten av en målsjanse. Christian Williams og Ola Sjøtrø leverte en solid innsats på hver sin kant, mens Ola Lian og William Storvik herjet med Bryns usikre midtstoppere.

permagnehalstomaal.jpgOla Lian scoret kveldens første da han med en frekk touch skrudde ballen i mål i nærmeste hjørne. Det tok ikke lang tid før vi doblet. Ola Lian hoppet over et lavt innlegg, Christian Williams la tilbake og Per Magne hamret ballen i mål med venstrefoten. Christian Williams scoret sitt aller første mål for CFK da han møtte et tidlig innlegg fra Lian på første stolpe. Lian satte så inn sitt andre for dagen da han dundret ballen via stolperoten og i mål fra 16 meter. Per Magne satte inn sitt andre for dagen kort tid før pause. Nok en gang var det venstrefoten som sendte ballen i mål. 5-0 til pause og spørsmålet var da hvor stor seieren skulle bli.

Andre omgang minnet på mange måter om den første, samtidig som den aldri kunne vært mer ulik. Vi produserte om mulig enda flere sjanser enn i første, men avslutningene sto til stryk. Vi gjorde flere bytter i et forsøk på å øke ledelsen, men heller ikke Christian Torske, Lars Ersvik, Vidar Ovesen og Kjartan Hendseth klarte å putte ballen i buret.

Alt i alt var det mye positivt å ta med seg til neste kamp. Per Magne og Eivind vinner samtlige dueller og Ola Lian scorer to og legger opp til to. Klarer vi å holde dette nivået til neste uke skal Nordlandet få det tøft...