Ny seier for a-laget

Molde - CFKsr mars09 Stian Helde

Nordlandet var motstander for CFK på Idrett tirsdag. Til tross for en dårlig kamp av Enga, endte det med tre poeng og den sjette strake seieren.

Vi kommer godt igang mot Nordlandet tirsdag kveld.
Fester grep om kampen etter bare få minutter.

Vi holder tempo på ballen, kvalitet i pasningsspillet og gode bevegelser.
Kenneth L setter ballen i nota etter 8 min. 1-0

Kampen fortsetter på samme måte videre.
Vi vinner en corner, Jante slår den knallhardt på første stolpe.
Der kommer Ola S flott inn og setter 2-0 etter 20 min.

Kenneth L satte sitt andre for dagen etter 29 min.

3 minutter senere skjer det om ikke skal skje, mål etter mål......
Nordlandet setter ballen i mål etter noe frem og tilbake, Ludvig satt ut av spill etter en retningsforandring fra et eller annet bein.
3-1. Einar G signerte sitt første for dagen.

Men vondt skulle bli værre!
På ett av de mange........ laaange...... fremspillene fra Nordlandet ser Erlend ut for å ha god kontroll for avklaring.
Han får en helt feil beskjed og lar ballen slippe forbi.
Einar Grimstad fikk en enkel jobb, setter sitt andre for dagen. 42 min og 3-2.

Vi hadde et langskudd fra Jante som gikk på tverrliggeren, Kenneth L var farlig frempå igjen, men omgangen endte 3-2.

Spillemessig falt vi utrolig de siste 15 minuttene av omgangen, faktisk veldig ulikt det vi har vist tidligere!

Andre omgang ble et langt gjesp, dårlig spill og dårlig kvalitet på pasninger.
Vi ble dratt inn i Nordlandets spill, vi mistet balltempo, fikk de helt inn i beina, tapte dueller og andreballer.

Vi gjorde endringer på formasjonen siste 15 min.
Kom til noen flotte sjanser, Martin nærmest, men stolpen i veien. Kampen ender 3-2.

Det som er greit er at vi kan peke på hva som går galt.
Vi gjør noen feil, inviterer Nordlandet inn i kampen, og greier desverre ikke å hente oss inn igjen.
Slike kamper kan vi risikere flere av,  det viktigste blir da at vi sitter igjen med med 3 poeng og fortsatt er i rute!

Lyspunktet i dag, og man of the Match må bli Kenneth L. Han leverte 2 mål og var svært svært farlig frempå ved flere anledninger i kampen. Meget god førsteomgang!