Ny seier for vårt guttelag

G16 Norway cup 2009

Lars Kristian scoret fire ganger da Åndalsnes ble slått på kunstgress sist mandag. Guttelaget vant 5-1.

Mandags kveld var Åndalsnes gjester på Kunstgress. Kampen startet oppskriftsmessig med en tidlig 2-0 ledelse men etter dette sluttet vi å løpe, duellere og spille god fotball.

Tempoet ble dratt ned av motstander og ballen ble slått mye langt. Vi ble med litt på deres premisser og de fikk en for billig redusering. 2-1 ble pauseresultatet.

Andre omgang startet med en tidlig Åndalsnes scoring på et frispark. Stillingen var 2-2 en lengre periode før våre spillere skjønte alvoret og satte inn et ekstra gir.

Vi fikk en redusering til 3-2 og etter denne scoringen satt spillet bedre og målene kom som bestilt. Slutt resultatet ble til slutt 5-2.

Våre målscorere i kveld ble Lars Kr. 4 og Espen J 1.

En middels kamp av oss men vi vinner klart til slutt. Spillemessig har vi mye å gå på men vi bruker nye spillere i nye roller og det tar litt tid å få flyt i spillet.

CB i dag Lars Kr. med sine 4 scoringer, det første og det siste var det klasse over Lars.