Nye seier for a-laget

Senior CFK - Frei Omsund Juni 09 Erik Svanem

CFKs a-lag tok sin syvende strake seier fredag, da Frei var motstander på Omsund stadion.

Sr_Frei_juni09_Erik_SvanemCFK fikk den verst tenkelige starten på kampen på Frei. Hjemmelaget var ikke freidigere enn at de tok ledelsen etter omtrent fem minutter. Den første delen av førsteomgang hang ikke laget sammen, og Frei kunne fort scoret flere mål i denne perioden.

Vi fikk justert både oss litt i midtbaneleddet og kom mer inn i kampen i mot pause. Scoring ble det også, ved Kenneth Larsen etter en flott lobb over en sjanseløs Freikeeper.

Da CFK omsider fikk elleve spillere på banen etter pausen, ble det større forskjell på lagene. Frei hadde  lite å komme med, og de virket mer slitne enn CFK-spillerne. Kenneth Henden førte CFK i ledelsen, før Arve Sundlig kjempet inn en ball ikke lenge etter. Henden ble tomålscorer da han fastsatte sluttresultatet til 1 - 4  på Omsund stadion.

Med baklengs så tidlig var det en god prestasjon av CFK å snu kampen på bortebane og sikre årets syvende strake seier.

Nå gjenstår to kamper før a-laget tar en velfortjent ferie.