Rapport fra Dana cup

G14_Fotballfestival08_dahle_1.JPG
G14_Fotballfestival08_dahle_1.JPG

To lag fra CFK er i disse dager i Danmark. og deltar i årets Dana cup. Vi har nå fått en rapport fra Danmark, som du kan lese her på nettsiden.

Følgende rapport kom fra trener Hans Mellemsæther tirsdag:

Av taktiske årsaker så endret vi vårt beste lag til CFK 2 , fordi på papiret så puljen til 2-laget lettere ut.. Første kampen til 2-laget i dag (vårt beste) endte  uavgjort 1-1 mot Bjerkrheim IL (Norge).

Kampen bælget mye fram og tilbake med store sjanser på hver side. Kanskje var Bjerkrheim et lite hakk bedre. De var veldig agressive, og vi fikk ikke ro til å spille vårt eget spill. Vår utligning kom 4 m in før slutt ved Magnus Grødahl. Han scoret etter en retur fra tverrliggeren. Ole Tømmervåg kom på et flott raid fra sin venstre back og klinket ballen i stanga fra ca 16 m. Våre to midstoppere Martinius og Sondre sammen med Rolf på midtbanen får godkjent på et noe tamt Engalag.
 
CFK 1 tapte 4-0 for Jerv (Norge). Vi ble altfor stillestående og tapte mange dueller. I tillegg var Jerv både sterkere, hurtigere og mer samspilt enn engaguttene. Dette var kanskje det dårligste laget i vår pulje.... så vien til B-sluttspill er kanskje kort...

 
Nå skal vi kjøre Go-cart.
Været er bra, det er fine baner og alle har det bra!

Hans M


Etter at rapporten er mottat, har begge lagene spilt en kamp til. CFK 1 tapte 3-0 mot Academia Sefart, mens CFK 2 vant hele 6-0 mot Vestby IL. Begge lagene har en kamp til onsdag, resultat fra disse, samt ny rapport fra Danmark er ventet i løpet av kvelden.

 Du kan selv følge med på resultatsiden til Dana Cup. Se på denne siden, under  "B16 Boys born 1.1.1992 or later". CFKs lag er i gruppe 07 og 08.

 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere