Revansje for juniorene

Søndag spilte CFKs juniorer treningskamp mot a-laget. For en tid tilbake vant a-laget en tilsvarende kamp, denne gangen var juniorlaget klart best på Omsundet.

Det ble revansje for Jr-laget på Omsundet stadion mot CFK A-lag søndag kveld.

Etter 3-1 tap mot samme motstander tidligere i år var det greit å se at Jr-laget fortsetter den fine utviklingen i de siste treningskampene.

En førsteomgang hvor Jr-laget førte ballen de første 30 min uten å produsere all verden foran mål. De siste 15 var faktisk A-laget like gode og spillet bølget. Lars Ersvik, som for anledningen spillte på A-laget,  hadde førsteomgangs største sjanse etter ca 35 min. Men dessverre gikk ballen litt over tverrliggeren.

I omgangens siste sekunder gav A-lagets keeper en retur som Jonas Eriksen satte inn, dermed Jr til pause med 1-0.

A-laget kom sterkt tilbake etter pausen og utlignet etter få minutters spill ved Lars Ersvik. Denne gangen en herlig lobb som gikk under tverrliggeren.

Men det var stort sett det A-laget hadde igjen, derfra og ut ble det enveiskjøring.

Gunnar Gjøstøl, Lars-Erik Vevang og Robin Pettersen skulle tegne seg på listen over målscorere for Jr-laget før kampens myndige og engasjerte dommer, Anders Mittet, blåste kampen av.

Sluttresultat 4-1i Jr`s favør.

Alt i alt en trivelig kveld for alle på Omsundet.

A-laget benyttet forøvrig flg Jr spillere: Magnus Gjerde, Amit Torvik, Thomas Langholm, Lars Ersvik og Jonas Eriksen de siste 20 min.

Alle gjorde sine saker på en ryddig og grei måte, positivt at Juniorene får prøve seg her!