Sølv for smågutter 95

vinterserie_sg95.JPG
vinterserie_sg95.JPG

Isfjorden ble for sterke i finalen. Dermed ble det sølv for CFKs smågutter 95 i Dahle Cup.

vinterserie_sg95.JPGCfk G95 har vært aktive på innendørsfotballen de to siste helgene. Vi hadde en fin tur til Otta forrige helg, hvor vi stilte to lag. Begge lagene kvalifiserte seg til A-sluttspillet, det skulle holde til en åttendedelsfinale og en kvartfinale. Cfk 1 tapte 2-1 på sudden death mot Kolstad1 i kvartfinalen, som for øvrig vant hele turneringen. Cfk 2 tapte 4-0 mot Vinstra/Kvam i 8-delsfinalen.

En artig turnering, med 36 deltakende lag i smågutte. Sidevantene ble utover i helgen flittig brukt som medspiller. Høyt tempo og mye bra spill blant lagene. Guttene hadde en fin sportslig og sosial tur, som en ”høydare” i siste småguttesesong.


Denne helgen ble det også spilt mye bra fotball i Dahlehallen og Idrettshallen. Cfk 2 kvalifiserte seg til A-sluttspill og 8-delsfinale, der de møtte KFK1. Dette ble en jevn og fartsfylt kamp. KFK trakk det lengste strået, og vant 4-3. Uansett så ble prestasjonene til laget jevnere utover i turneringen, og med litt hell kunne vi ha sikret oss videre avansement. Stå på videre gutter!

Cfk1 kvalifiserte seg direkte til kvartfinalen i A-sluttspillet, og møtte der Herd1. Med influensa i laget, og lite med innbyttere måtte vi være gjerrig i ”boksen” og sette de sjansene vi fikk. Kampen ble ikke avgjort før første minutt under sudden death, og denne gangen til vår fordel. Bra jobba gutter. En time senere var det duket for semifinale mot Hødd. En jevn kamp som vi vant 2-1, og finaleplass i Dahlecup09 var sikret. Tålmodighet samt det å våge å utfordre når du skal, ble avgjørende i denne kampen. Nok en gang kjempebra jobbet.

I finalen møtte vi Isfjorden, som vi tapte 7-1 mot innledningsvis. Her var det bare å stålsette seg, og fokuset var å tørre samt ha masse bevegelse ”på topp.” Kampen ble mer en ”stillingskrig”, der valg, bevegelse og det å tørre ble veldig varierende for begge lag. Guttene tok føringen og ledet 1-0, men vi måtte se oss slått av Isfjorden nok en gang denne helga. Vi tapte 3-1. Uansett har dere gjort en kjempeinnsats i helga, og dere vant en velfortjent sølvmedalje i helga. Gratulerer!

Cfk G95 vil også takke 96-guttene Andreas, Brian og Tor Martin som var med Cfk1 i innledningsspillet og finalen.

Sølvmedaljevinnerne CfkG95 var:  Sigve Djuvsland, Elias G. Rokstad, Johannes Swan, Jesper Løvik, Stian R. Gregersen, Sondre Sørli, Ludvig Teiseth, Andreas Søfteland, Brian Hammerås og Tor Martin Adriansen.

bs

(Arkivfoto) 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere