Seier andre juledag

Lagbilde fra andre juledagskampen CFK - KFK, romjulskamp
Lagbilde fra andre juledagskampen CFK - KFK, romjulskamp

Som vanlig ble det en jevnspilt kamp, da gamle helter møttes til kamp i Nordvesthallen andre juledag.

CFK-KFK andre juledag 2008Dette er andre året på rad at ivrige sjeler arrangerer kamp i Nordvesthall1 to dager etter at julegavene er delt ut. Og det er ingen grunn til at det ikke også neste år blir spilt prestisjekamp i Nordvesthall1. For prestisje er det ingen tvil om at det er.

Verken KFK eller CFK ønsker å tape mot erkefienden, og det kunne en tydelig se ute på banen. I utgangspunktet er det CFK 1981 mot KFKs mannskap fra samme årsklasse. Det måtte i år hentes inn noen "forsterkninger" til CFK, ettersom flere spillere måtte melde avbud. Om det var dette som var årsaken til at CFK vant vites ikke....

Det ble en fortjent 6-4 seier til CFK, etter at laget lå under til pause. CFK viste seg å være i bedre form enn KFK, og holdt kampen helt ut. Rune Holmeide er fast innslag med fløyten på disse kampene, og i år som ifjor, dømte han til karakteren meget pluss.

KFKs Tommy Aae var så uheldig å pådra seg en lei skade, da akillesen røk rett av. Aae ble operert dagen etter, og vi håper at Tommy er tilbake i god form til neste kamp.

A

 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere