Senior: Knepent tap mot KBK

Ball i nordvesthallen

Bestått for A-laget etter en hyggelig kveld på KGB fredag 3/4-09.

KBK brukte sin treningstid på fredag til treningskamp for sitt 2 lag mot vårt  A-lag. Det ble en spennende kamp hvor KBK tok føringen ca 10 min ut i omgangen. Preben Storbugt ble med det omgangens eneste målscorer.

Øysten Hansen var vel nærmest av våre gutter i første omgang. Han kom til en flott avsluttning som endte på innsiden av stolpen, men ballen gikk ut i femmeteren igjen og keeper Morten, som voktet buret for KBK denne dagen,  fikk hendene på den.

I andre omgang fikk vi utligning ved Sondre Borge. Vi ble etterhvert litt slitne, KBK kom vel på oss omtrent på høyde med vår femmeter mot slutten... ;)

Leo Totev  ble matchvinner da han fastsatte sluttresultet til 2-1 for KBK minutter før slutt.

En flott opplevelse for våre gutter å kunne føle på nivået "noen divisjoner over" på denne måten. akk til spillere og trenere i KBK som velvillig stillte opp!

Denne fredagen var faktisk et nederlag "ikke all verdens tungt å bære", gutta gjorde en kjempejobb, alle som en!

Tirsdag 14/4 venter Batnfjord i siste treningskamp før seriestart. Den kampen går på gress i Batnfjorden.

Mandag 13/4 møter KBK Lørenskog til serieåpning på KGB. Møt opp og støtt topplaget vårt til den første 3 poenger i 2009!