Senior: Storseier i Molde

Molde - CFK sr mars 09
Kenneth Henden
Molde - CFK sr mars 09 Kenneth Henden

CFKs a-lag spilte søndag treningskamp mot MFK 4/5 i Molde. Gjestene var klart best, og vant komfortabelt 6 - 0.

A-laget dro søndag til Molde for å spille treningskamp mot Molde 4. Dette er er lag bestående av en blanding av ungt og gammelt, alle med en fortid i MFK-systemet. Det var derfor knyttet stor spenning til hvilken kvalitet det var på dagens motstander.

I første omgang ble det kun en scoring for CFK. Kenneth Røset Larsen var første målscorer for de hvitkledde. Molde hadde ikke allverdens å bidra med forover på banen, og med bedre uttelling foran mål burde CFK ledet mer enn 1-0 da lagene gikk til pause.

Etter en kort pause i det sure Romsdalsværet, var CFK klare for å fortsette den gode trenden fra før hvilen. Molde hang dårligere og dårligere med, og etterhvert ble det klasseforskjell på lagene. Hele fem mål kom i løpet av de siste 45 minuttene på Lubbenes. Robin Pettersen og Kenneth Henden scoret to hver, mens Ståle Møllegård omsider igjen fant veien til nettmaskene med sin ene scoring.

En grei gjennomkjøring for CFK, der motstanden ikke var allverdens. Mange fikk sjansen til å vise seg fram for Tore og Tore, og det er hyggelig å se at laget ikke svekkes selv om en gjøre mange bytter utover i kampen. Dette viser at det er mange om beinet i årets stall, og at det blir kamp om plassene.