Seriekamp nr.2: CFK – Frei: Tatt på senga!

Cfk guttene fikk den verst tenkelige starten på denne kampen. Etter 5 minutter lå vi under med hele 2 mål.

Cfk guttene fikk den verst tenkelige starten på denne kampen. Etter 5 minutter lå vi under med hele 2 mål. Fotrappe Frei gutter spilte gjennombruddspasninger, og vi hang ikke med. Det virket som om guttene ikke var forberedt på kamp i det hele tatt. De var på etterskudd hele veien, både med tanke på press, ballvinning og det å forsvare seg sammen. Den kjente samhandlingen var fraværende. Hadde de tatt kveldens oppgave for lett?

Etter hvert kom vi mer med og Sondre Sørli la ballen til side for Frei keeperen etter en fin bakromspasning fra Stian R. Gregersen. Vi spilte oss fram til flere sjanser i førsteomgangen, men lykken stod oss ikke bi. Dette skulle vise seg å bli symptomatisk for våre gutter denne kvelden. Frei var fortsatt farlige på sine kontringer, og uheldigvis for oss setter de sitt tredje mål for kvelden 5 minutter før pause.

I andreomgangen blir det enveiskjøring, og vi har tosifret med sjanser. Likevel ender dette bare i to skåringer for vår del. Henholdsvis Sondre Sørli og Jørgen Kvalvaag setter hvert sitt mål. Alt i alt må vi være passe fornøyd med at vi sikrer oss en uavgjort med tanke på den forferdelige starten guttene hadde. Her er det mye å ta tak i, både på det individuelle og kollektive plan. Neste kamp er Dahle - CFK 20.05!

b.s

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere