Sesongavslutning med flott revansj!

CFK lagbilde - kompr..JPG

Fredag spilte a-laget sesongens siste kamp. Nordlandet var motstander på Idrett.

CFK lagbilde - kompr..JPGDet ble revansj for vårt A-lag mot Nordlandet fredag kveld på KGB.

Våre gutter tok tak i kampen fra første spark på ballen.

Det ble produsert flotte sjanser på løpende bånd, men det vesentligste uteble!

Skuffelsen var derfor stor da det ble vår keeper Tommy som måtte plukke ballen ut av nota først. Målet kom forøvrig på en flott kontring av Nordlandet.

Det skulle heldigvis ikke gå mange minuttene før kaptein Per Magne brakte balanse i regnskapet. Slik kunne vi gå til pause med 1-1. Et resultat som sier utrolig lite om hva som gikk for seg ute på banen de første 45 min!

Andre omgang startet som første omgang sluttet, de hvite og blå trillet ball seg imellom, og det for det meste på Nordlandets banehalvdel.

William fikk satt det viktige andremålet med en heading etter en kanonade mot målet til Nordlandet.

Like etterpå fikk vi rettmessig tildelt en straffe.

Den ble satt sikkert i mål av Arve og vi ledet 3-1.

4-1 kom ved Robin som også puttet mål nr 5 før Ola L fastsatte sluttresultatet til 6-1!

CFK var det beste laget i begge omganger, spillemessig var det heller ikke så stor forskjell på omgangene som målprotokollen kan gi inntrykk av.

Vi endte over midten på tabellen, 7 poeng bak vinneren og  1 poeng og noe målforskjell bak andreplassen.

Ser vi tilbake på sesongen må vi si at det spillemessig bare har blitt bedre og bedre utover sommeren og høsten.

En litt større spillergruppe neste år, og det med de spillere vi vet kommer, så vil det gi oss jevnere prestasjoner i hver kamp.

Det er hva vi har manglet i vår første sesong.

Vi har hatt kamper hvor vi gjerne kunne smakt på 3 div, men vi har også hatt kamper hvor desverre 5 div har vært mer enn nok.