Smågutte 14 år: Seier mot Nordlandet

Smågutte 95 Hydrocup

Etter en thriller av en fotballkamp, endte det med knapp seier i 2. divisjon smågutte 14 år.

Seriekamp Atlanten Stadion smågutter 14 år, 2. divisjon
CFK2 og Nordlandet. 27. august klokken 19.00

Etter tap i vårsesongen var vi nå revansjelystne til å vise at vi har jobbet hardt for å bli bedre på den fysisk delen av treningene våre.
Den tekniske delen av spillet har vi mestret godt, men har slitt mot antatt fysiske og eldre spillere.

Kampen: Allerede etter 10 minutters spill ledet vi 3-0, og vi som trenere var stolte av å se en spillergruppe som gjorde akkurat det vi var enige om på spillermøtet.
Vi står høyt opp i banen, bryter tidlig deres oppspill og viser krefter i alle nærdueller.
Alle våre første mål kommer etter spill gjennom midtbanen, ut på kantene og innlegg med gode avslutninger.

Etter å ledet 3-0 lar vi Nordlandet komme inn i kampen, og de utligner fortjent etter halvspilt omgang. Resten av omgangen bølger spillet fram og tilbake, med mye kjemping på midtbanen. Vi går til pause med 3-1 ledelse.

I pausen gjør vi noen bytter for å få spillet mer ut i bredden på banen igjen. Det som skjer etter hvilen, er at Nordlandet scorer på sin første sjanse og det blir ny spenning i kampen. Vi jobber oss inn i kampen igjen med bra duellspill, og Nordlandet må til slutt ta i bruk ulovlige midler som resulterer i at vi får straffe med påfølgende scoring.

Da vi leder 4-2 lar vi igjen gjestene komme inn i kampen. Med flere fine angrep, scorer Nordlandet to nye mål og det blir virkelig spenning i kampen.

Med to minutter igjen av kampen, kommer vi fint rundt på kanten og får lagt inn foran mål. Etter flere harde dueller får vi inn et skudd på mål som går forbi keeper og inn.

Begge lag kjemper som løver og kampen blåses av til full tid med hjemmeseier 5-4.

Et fornøyd CFK lag kunne gå av banen, og har vist at troen på egne ferdigheter ble avgjørende i denne kampen J

Målscorere i kampen var Tor Martin 2, Brian, Jonas R og Ole Martin.