Smågutte 95: Seier mot Surnadal

vinterserie_sg95.JPG

CFKs smågutter 95 spilte sin første borte mot Surnadal onsdag. Etter en jevn kamp, kunne våre gutter reise hjem med 2-1 seier i bagen.

CFK 1 G95 hadde sin første seriekamp onsdag 29.04 borte mot Surnadal. Undertegnende, Jonas og spillerne var like spente på hvordan årets første seriekamp ville arte seg. Merkelig nok var det en rolig og konsentrert gjeng som dro innover til Surnadal. Tydelig at de har fått nok et år på baken, og at de er på rett vei med tanke på å fokusere riktig til rett tid.

Kampen starter i høyt tempo fra begge lag , og Surnadal fører kampen de første minuttene. Etter hvert kommer vi mer med og vi får etablert spillet vårt. Dette fører til noen fine overganger og innlegg. Etter 15 min. setter Jørgen Kvalvaag ballen kontant i nettet. Resten av omgangen bølger kampen fram og tilbake med  flere sjanser til begge lag.

Kampen fortsetter ut i andreomgangen med duellspill og høyt tempo. Til tider er nok tempoet høyere enn det ferdighetene til begge lag tilsier. Surnadal skårer etter 10.min. Et meget fint skudd som sitter klistret opp i vinkelen, og er utagbar for keeper Sigve. Guttene stålsetter seg, og kjemper videre. Vi får flere sjanser, der vi burde ha punktert kampen.  20 min. ut i andreomgangen kommer den forløsende pasningen i bakrommet som Jørgen snapper opp og  får avsluttet mot mål. Keeperen til Surnadal halvklarerer, og det er bare for Jørgen å spasere kula i nettet.

Alt i alt ble dette en typisk bortekamp med mye duellspill og veksling mellom hvem som hadde føringen. Surnadal har et godt småguttelag, men Cfk gutta trakk det lengste strået og kunne ta med seg en fin 2-1 seier i årets første seriekamp. Dette skyldes en fin kollektiv innsats. Bra gutter!