Smågutte 96 avsluttet med stil

vinterserie09_sg96_1.jpg
vinterserie09_sg96_1.jpg

Lørdag spilte CFKs smågutte 96 sluttspill i vinterserien. To gode CFK-lag møttes til en jevn og velspilt semifinale.

vinterserie09_sg96_2.jpgvinterserie09_sg96_1.jpgLørdag var det duket for sluttspill i 96- klassen. Fra vi startet innledende spill som Lilleguttespillere i vinter har vi nå fra nyttår blitt småguttespillere!

Semifinalen ble en spennende kamp mellom CFK 1 og CFK 2. Ved full tid var det 4-4 som lyste mot oss på lystavlen. Dette vitner om to jevne lag som utfyller hverandre godt.

For å kåre en vinner ble det straffekonkurranse som skulle sende ett lag videre til finalespill. Lagene fulgte hverandre lenge, men til slutt var det CFK 1 som kom seirende ut av straffekonkurransen.

I finalen møtte vi Frei i finalen som også denne gangen ble for sterke. Vi gratulerer Frei med seier og gull i vinterserien for gutter-96.

Oppsummering av vinterserien for vår del er veldig positiv. Kamper er det som motiverer oss gjennom vinteren og som oftest spiles det på små baner. Vinterserien har vært spill med 7-er, noe som har satt fokus på raskere forflytning med og uten ball på større bane.  Dette er utviklende for vår del nå som vi skal spille 11-fotball dette året.

vinterserie09_sg96_3.jpg vinterserie09_sg96_4.jpg

 vinterserie09_sg96_5.jpg

 

 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere