Smågutte -96. Nordlandet -CFK

Fredag 15.mai var vi klar for vår andre kamp som smågutter. Nordlandet var dagens motstander og det skulle vise seg å bli en målrik kamp.

Lg96_Hydrocup08_19.jpg1.omg. startet som sist noe nervøst mot store gutter fra Nordlandet. Vi forsøkte å spille vårt spill, men et aggressivt Nordlandet var gode i duellspillet. Det sto 1-1 (flott mål av Håvard R.) til det gjensto 5 min. av omgangen da det rullet inn i begge ender. Vårt andre sto Aurora (keeper!) for etter et langt utspill som med litt hjelp av vinden gikk i mål. Brian sørget for 3-3 til pause.  I pausen snakket vi om at vi skulle bli tøffere i duellene og "tørre" å spille ballen i laget. Det er jo det vi er så gode til!

2.omg var meget bra i akkurat 15. min. Vi har flere gode målsjanser og går opp til en flott ledelse 5-3 ved mål av Brian og Ole Martin. Derifra og ut begynte Nordlandet å slå langt fra keeper opp mot en stor og god nr.7. Ballen spretter gang på gang over våre gutter og jenter som blir mer og mer frustrert. Vi klarer ikke å få tatt grep om Nordlandets nye "taktikk" og når fløyta går står det 9-6 til Nordlandet. Tror ikke vi skal si så mye mer om siste halvdelen; Vi skal i alle fall fortsette med å spille fotball langs bakken, involvere alle lagdeler og fremstå som et lag.

Ny kamp mot Surnadal på Atlanten torsdag 21.mai.