Smågutte -96. Seier i Dahlecup 2009.

Smågutte 96 vinnere av Dahle Cup 09
Smågutte 96 vinnere av Dahle Cup 09

CFKs smågutte 96 gikk helt til topps i Dahle Cup.

SG96 Dahle cup 09
Da var det klart for vinterens første innendørscup. Siden utendørsseseongen ble avsluttet, har vi rettet fokus mot five-a-side spill. I tre uker har vi trent og for en utvikling det har vært. Fra kaos og forvirring på trening, til oppvisningen vi har gjort i helgas Dahlecup.

CFK -96 stilte med tre lag. Etter innledende spill, endte vi opp med 2 lag til A-sluttspill og 1 til B-sluttspill. Kun uflaks gjorde at CFK 2 også ikke tok seg til A-sluttspillet. CFK 1 møtte Dahle 1 i kvartfinalen som ble meget spennende; 5-4 til Dahle 1. CFK 2 kom seg til semifinale i B-sluttspillet, hvor de møtte Tingvoll. En thriller som dessverre endte med knepent tap også her, 5-4.

Da gjensto CFK 3. Overbevisende 19-2 og tre strake seire i innledende. Litt rustent i perioder, men mye bra med høyt tempo. I kvartfinalen ventet Gossen som ble feid av banen tidlig søndags morgen med 6-1. I semifinalen ventet Dahle 1. En oppvisning i five-a-side sørget for soleklar seier 8-0 og billett til finalen senere på dagen. Der ventet Frei. En fokusert og konsentrert gruppe var fast bestemt på å ta seieren hjem til Clausenengen. Etter 10 minutter og første omgang står det 5-0 til CFK. Vi har stålkontroll hele kampen gjennom og pøser på til resultatet 11-2!! En fantastisk prestasjon hvor vi til tider gjør Frei til statister. Spillerne kan fullt fortjent heve pokalen over hodet, til stående applaus fra oss trenere. Gratulerer!

En helg med positive opplevelser for hele gruppen. Med tre lag som til de grader har levert hele helga, er vi utrolig stolte over CFK-96. Takk alle sammen. Vi gleder oss til fortsettelsen...

Team SG-96

EA

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere