Smågutte -96: Seier mot Aure/Tustna

Smågutte 96 har hatt besøk av Tustna/Aure på Atlanten stadion. Våre gutter ga seg ikke før det stod 9 - 2 i dommerens blokk.

Med noen gutter opptatt med skoleforestilling, fikk vi hjelp fra både 95 og 97 til oppgjøret mot Aure. Bendik fra 97 gjorde en flott jobb i sin første opptreden i 11'kamp for 96. Før kampen var vi bevist på at det var viktig å få en god opplevelse inn mot Hydrocup.

Etter 15 min. av 1.omgang står det 4-0 til CFK. Brian, Stian, Mons R. og Sondre tegner seg på scoringslista etter flotte angrep med stor fart. Ikke så mye å si om omgangen; det meste foregikk på motstanders banehalvdel. God fart i ballen og masse gode prestasjoner. Sondre putter det femte rett før pause.

2.omgang starter vi noe nølende og avventende. Aure får et tidlig mål etter en vanskelig stuss på en våt gressmatte. Etter den bruker vi nesten halve omgangen før vi bretter opp ermene og putter på jevnt, til det står 9-2 til CFK når fløyta går.

Ble aldri noe spenning, men en god gjennomkjøring til Hydrocup.