Smågutte 96: Seier mot Dahle

vinterserie_sg95.JPG

Ny seriekamp mot Dahle i Parken på Dale torsdag 11. juni, som endte med 2-0 seier til Clausenengen.

Med Ole Emil og Håvard borte på leirskole og Endre som var sliten, måtte vi også til denne kampen benytte oss av to -95 spillere.  Før kampen var fokuset rettet mot arbeidsoppgavene vi begynner å bli kjent med nå. Tett i forsvar, ballgjennvinning og bruk av bakrommet i angrep.

1. omgangen var preget av mye kjemping på midtbanen. Ballen er mye i lufta og ikke nede på bakken hvor vi ønsker ting skal foregå. Det er noe nølende og forsiktig over CFK i kveld, men allikevel har vi god kontroll på motstander. Forsvarsrekka fremstår som meget trygg og det gjør at vi gir Dahle kun en kvalifisert målsjanse (som Drillo sierJ). Sondre putter 1-0 etter halvspilt omgang, en ledelse som burde ha vært både 3-0 og 4-0 til pause.

2.omgang kommer i gang og kampbildet fortoner seg som i første. Marie gjør en veldig god kamp på venstre midtbane etter at hun kommer inn. Vi produserer sjanser, men det blir bare med nesten foran mål. Mye kjemping på midten, og solid bakover gjør at vi har god kontroll på kampen. Først 25 min. ut i omgangen kommer 2-0 målet av Sondre, som "spikrer" vår femte seier av seks mulige så langt i år. Fullt fortjent seier.

En kamp preget av noe høye skuldre hos enkelte av en eller annen grunn. Allikevel er vi hardtarbeidene i viktig situasjoner. Martin, Andreas og Håvard U begynner å få skikkelig dreis på forsvarsjobben og får "bestemannsprisen", og Aurora fremstår som tryggheten selv i målet. God kontroll på tilbakespill og kjempebra utspill.