Smågutte 96
Smågutte 96

Atlanten Stadion var arena for neste siste hjemmekamp for 11’er småguttelaget til CFK-96.

Atlanten Stadion var arena for neste siste hjemmekamp for 11'er småguttelaget til CFK-96.

Og det ble en festaften for laget. Før kampen var vi klar på at med høyt tempo og innsats kunne vi få en god opplevelse mot Dahle. Første omgang ble en oppvisning med godt spill. Det kjempes på midtbanen og med masse gode løp på sidene, produseres sjanse etter sjanse mot Dahle. Dagens midtstopperpar i Andreas og Jørgen står høyt og bryter flott de gangene Dahle kommer over midtbanen. Jørgen går foran og viser at det faktisk er lov å takle motstander. Bra Jørgen! Kanskje en kommende midtstopper? Bra trekk Frode! Vi putter jevnt og trutt med masse flotte angrep som gir oss hele 6-0 til pause.

Andre omgangen slipper vi oss litt nedpå. Atlanten er også i dag tung og våt, og vår spillestill krever sine krefter. Dahle blir liggende mer kompakte bak og vi sliter litt å finne veien igjennom 11 spillere. Dog får vi betalt med 3 mål utover omgangen. Aurora og Magnus i mål har vel ikke all verden å gjøre på, men er konsentrert gjennom hele kampen. Sluttstillingen blir da 9-0 til CFK, noe som var fullt fortjent. Masse skitne kamptrøyer vitner om stor innsats for laget!

Det går mot en thriller i de to siste kampene for laget. Alt ligger i våre hender, for at vi skal kunne ta hjem avdelingsmesterskapet. Vi håper på massiv støtte i de to siste kampene, borte mot Søya 4/10 og hjemme mot KFK 1 på Kristiansund kunstgress 8/10. Vi skal i alle fall gjøre vårt beste!

Dagens målscorere: Sigve, Håvard R., Ole Martin, Brian, Håvard V. og Tor Martin.