Smågutte 96: Seier mot KFK 1 23/6

Smågutte 96 KFK - CFK juni 09

Toppkampen mot KFK endte med seier for CFK, etter en jevn batalje på Gressbanen.

SG96_KFK_CFK_juni09_2.jpgVårsesongen ble avsluttet mot KFK 1 på selveste St. Hansaften. Litt nerver ut og gikk før kampen, siden KFK 1 i alle hovedsak består av spillere som er ett år eldre. Vi var klar på at med hurtige avleveringer og bruk av kantene, og i tillegg kompakte når vi forsvarer oss, skulle kampen bli en god opplevelse for oss.

1. omgangen startet noe nervøst. KFK var aggresive og vi sleit litt med å finne ut av formasjonen deres. Mye kriging på midtbanen og et godt midtstopperpar i Andreas og Johannes, fikk kjørt seg mot KFK 1. Etter 15 min. fikk de pirket ballen over mållinja og gikk opp i ledelsen. Ikke lenge etter fikk vi en lei straffe i mot, som KFK brenner rett utenfor stolpen. Fra da av kommer vi mer med i kampen. Gjennomspillene til både Brian og Håvard R. kommer fra en midtbane som begynner å ta tak. Flere gode sjanser som resulterer i utligning fra Håvard R. rett før pause. 1-1 til pause var et greit bilde av omgangen.

2.omgang startet som den første. KFK åpnet friskt, men nå var vi mye tidligere ute med å ta tak. Vi bryter foran, vinner førsteballen og setter tidlig fart fremover. Etter snaut ti minutter setter Sigve ballen kontrollert i mål etter en retur fra keeper. Vel fortjent etter en god periode fra oss. Kampen bølger frem og tilbake hvor det er gode sjanser hos begge lag. Aurora er flott ute og redder KFK sin største i omgangen ti minutter før slutt. Uredd inn i duellene, konsentrert og god rekkevidde, viser at hun har tatt store steg fremover i år. Bra Aurora! Mot slutten har vi flere store sjanser til å putte, men slitne føtter strever litt med å få de siste kreftene ned i ballen. Når dommeren blåser av står det 2-1 i boka til CFK.

En tett og spennende kamp som avsluttet vårsesongen. Ett tap og resten seire vitner om et lag som er i bra driv. Fra første treningskamp og frem til i dag er det stor fremgang. Flere har forstått at det er kun gjennom hardt arbeid og det å aldri gi seg, at resultatene kommer. Med gode treninger skal vi dra med oss alle i smågutte-96 videre, for å sikre gode opplevelser for alle sammen utover høsten.

God sommer til alle CFK'ere fra oss i smågutte -96!