Smågutte -96. Seier mot KFK1 8/10-09

Bronselaget Hydrocup09 smågutte 96

En fantastisk sesong ble kronet med seier mot KFK 1.

Bronselaget_Hydrocup09_G96Årets siste kamp ble en ren seriefinale mot KFK 1. Avdelingsmesterskapet kunne sikres med 7 måls seier mot KFK 1, noe som var et urealistisk utgangspunkt. Målet var å ta hjem årets andre seier mot KFK 1, som vi gratulerer som vinnere av 2.divisjon G14 avd. 1. Vi ønsker KFK 1 lykke til i gutteserien neste år.

Før kamp var vi enige om at vi skulle gjøre en god figur i årets siste seriekamp. Aggressivitet og presisjon var stikkord som skulle hjelpe oss til seier. Kampen starter nølende fra CFK sin side. KFK 1 vil mer og setter oss i vanskeligheter fra start av. De går opp til 1-0 etter drøye 5 minutter, etter en farlig klarering på venstresiden i vårt forsvar. Guttene og jentene forstår etter denne kalddusjen at skal vi gå seirende av banen i dag, er det bare å brette opp ermene. En flott stikker av Ole Martin, gir Stian muligheten til utligning etter kvarteret og Stian setter ballen i nota til 1-1. Etter dette kommer vi mer med i kampen. Vi tar tak og ballen begynner å trille i laget, og på slutten av omgangen kommer fortjent mål nummer 2, som gir oss ledelse til pause.

Pausen vitner om skuffede gutter og jenter som nok hadde håpet på at vi skulle være nærmere seriemesterskapet. Vi blir enige om at vi går for seieren i dag og glemmer det andre. 2.omgangen fortsetter der det slapp i første. Vi er meget kompakte i forsvar og slipper vel KFK 1 til ved kun et par anledninger resten av kampen. Vi går fortjent opp til 3-1 etter ca. 10 minutter, da etter flere merkelige offsideavblåsinger fra dommeren. Vi maler på og får en kjempesjanse hvor ballen treffer tverrligger og spretter ut igjen.  Det er nerve i kampen... Vi gjør mange bytter i dag som overhodet ikke påvirker spillet. Vi har en stall med god brede og det er spesielt moro at jentene ved Thea og Marie, spiller ball i hatt med KFK 1 en periode. KFK får en utligning mot slutten av kampen, noe som gjør at kampen ender med 3-2 til CFK.

Fantastisk sesong for Clausenengen sitt småguttelag -96. Som første års smågutter og jenter, har vi hatt tøffe kamper med motstandere som til tider har vært både ett og to år eldre. Vi havner likt med KFK 1 som vi har slått ved to anledninger, men mister avdelingsmesterskapet med færre scorede mål. Litt surt, men sånn gikk det denne gangen.

Vi har scoret 83 mål med 14 forskjellige målscorere, noe som vitner om en fantastisk bredde.

Med 2 gull i Engacup 2009, sølv i serien og bronse i Hydrocup 2009 har vi virkelig satt CFK på kartet i 2009.

Her har vi en årgang som kan gi CFK mange positive resultater i årene som kommer. Vi gleder oss stort til innendørssesongen, hvor vi har planlagt deltagelse i Dahle Cup, Atlanterhavscup, Kvik Cup og Engacupen.