Smågutte 96: Seier mot Surnadal 3/9-09

Smågutte 96 Engadagen

Sist torsdag gikk turen inn til vakre Surnadal og Syltøran stadion, for seriekamp nr. 11. God stemning i bussen innover med frisk allsang og glade gutter og jenter.

Sg96 EngadagenMed strålende høstvær og en flott bane, lå alt til rette for en fin opplevelse for laget. Vi tok tak i kampen fra start av og fikk 1-0 allerede etter vel 5 minutter ved Brian. Vi produserer sjanse etter sjanse har full kontroll på Surnadal gjennom hele omgangen. Sigve og Håvard R. gir oss pauseresultat 3-0 som godt kunne vært langt større. Surnadal har en meget god keeper, som var lagets klart beste gjennom hele kampen. Vi ruller fint opp på sidene og får slått inn foran mål, men Surnadals siste skanse var ofte ute og fikk brutt angrepet. Lærdommen får bli at vi ikke må helt ned til dørlinja får å slå innleggene, da de ofte ender opp i keepers rekkevidde. Men for all del; flott angrepsspill! Høyresiden med Ole Martin og Håvard R. mørnet backen til Surnadal skikkelig etter hvert og de fikk betalt med 4-0 scoring halvveis ute i 2. omgangen. Jonas R. (CFK -97), har også noen susere som blant annet går i tverrligger. Rett før slutt får Surnadal en utligning, som sørget for sluttresultat 4-1 til Clausenenga.  En vel fortjent seier! Dagens midtstopperpar i Endre og Andres var også meget opplagte i dagens kamp. Endre er tidlig opp i motstander og bryter gang på gang. De få gangene Surnadal kommer igjennom, er en konsentrert Andreas der som sikkerheten selv. Bra gutter! Vi sto til tider veldig høyt og kan nok bli straffet hardere mot andre motstandere. Lett å bli litt ivrige da...

Det går mot en spennede høst, som kanskje topper seg i de to siste kampene i oktober. Treningsmessig legges det ned en kjempeinnsats av samtlig i SG-96 for tiden, og vi tar viktige steg fremover hele tiden, både med tanke på spilleforståelse og innsats på banen.