Smågutte 96: Seier mot Tingvoll

Det ble en målrik kamp da smågutte 96 dro på busstur til Tingvoll denne uken.

Med gamle Engabussen og "Renati" i sekken var vi klar til ny kamp på et flott anlegg inne på Tingvoll.

Før kampen prata vi om å fortsette der vi slapp sist. Frode tok for seg lagdelene til en meget konsentrert og lydhør spillergruppe, før vi gikk ned til stadion. Vi skal angripe bredt og forsvare oss tett, gi hverandre beskjeder og jobbe tett i duellspillet.

1.omgangen startet vi akkurat som mot Surnadal. Vi starter bakfra på begge sidene med presise pasninger gjennom midtbanen, ut på sidene med gode innlegg foran mål. Vi varierer med pasninger mellom back og midtforsvar og skaper store muligheter som vi nesten klarer å omsette til mål. Flott spill som vi har dårlig uttelling på mot et godt lag fra Tingvoll, som er farlig frempå ved noen cornere. Der har vi noe å jobbe med.

Føler at vi har god kontroll utover hele omgangen, til det forløsende målet kommer fra Tor Martin. Håvard R. putter på til 2-0 rett etter og vi går til en fortjent ledelse til pause. Keeper Aurora tar det som kommer fra Tingvoll, og har god hjelp fra et tett forsvar som er flinke til å holde linja og ta sikringsjobben for hverandre.

I pausen kommer Sigve og Thea inn, som tar plass på henholdsvis spiss og midtbane. Vi er enige om og fortsatt "male" på. Tingvoll er også et spillende lag som oss og det blir en spennende og underholdene kamp utover omgangen.  Både stang, tverrligger og dommer "frarøver" oss mål, men guttene og jentene gir seg aldri. Mot slutten av omgangen får Tingvoll tredd en pasning mellom midtstopperne og Aurora kommer litt sent inn i taklingen ute på hjørne av 16. Tingvoll får straffe som Aurora får fingrene på, men den sniker seg i mål. Med to minutter igjen får Tingvoll nye krefter og kommer raskt opp i angrep som blir brutt, rask kontring av oss og Sigve setter inn 3-1. Vel fortjent!

Morsom og spennende kamp som vi med litt bedre presisjon foran mål, kunne avgjort tidligere. Stemningen i bussen hjemover var særdeles god, etter at "Renatien" var godt plassert i håret ...