Smågutte 96: Seier mot Tingvoll 10/9

Smågutte 96 Aurora

Da skulle tapet mot Tingvoll i semifinalen i årets Hydrocup revansjeres.

SG96 AuroraOg akkurat det var budskapet i garderoben før kamp. At vi røyk på et tap mot Tingvoll i Hydrocup satt langt inne i lang tid, både for spillere og trenere. Vi har lenge sett frem til denne kampen, hvor vi kunne sende Tingvoll hjem med tap i kofferten. Det var en konsentrert gjeng i garderoben og under oppvarming. Det første målet kom allerede etter to minutter av første omgang. Et flott gjennomspill til Sigve, som banket ballen i mål utagbart for keeper. I et ufyselig vær på Atlanten med vind og regn, var det ikke enkelt ute på banen. Spillerne skal berømmes for at de fortsetter med stor glød gjennom hele omgangen, hvor vi har medvind. 4-1 til pause vitner om at vi har et godt grep på kampen.

2. omgang spiller vi mot vinden. Vi opplever at ballen kommer i retur ved gjennombruddspasninger, noe som gjør at vi ikke helt får gjennomført det vi er gode på. Noen blir frosne og vi bytter hyppig for å holde alle i varmen. I løpet av omgangen får vi puttet på 3 mål til, slik at sluttresultatet viser 7-1 til CFK. De to seriekampene mot Tingvoll viser 10-2 i favør CFK; tapet i Hydrocup var et "arbeidsuhell"! Morsomt å se at Jonas Rundberg og Mons Roar Strupstad fra CFK-97, bidrar godt i kampen. Jonas også med to mål og flere gode sjanser fra venstre siden foran. Bra gutter!

Det går mot en spennende avslutning på serien. Det er tre lag som ligger i tet, hvor vi er et av dem. De to siste kampene mot Søya/Kvass/Ulvungen/Todal og KFK sitt 95 lag, vil nok bli avgjørende i kampen om seriemesterskapet. Fortsetter vi som vi gjør i treningsarbeidet nå fremover, skal vi bite godt fra oss ut til midten av oktober.  Vi kjører på...