Smågutte 96 serieåpnet på KGb

Torsdag 30.april hadde guttene og jentene på CFK Smågutte 2 sin debut med 11’er fotball. Kamparena ble til slutt KGB, hvor KFK 2 var motstander. Med flott vær, mange tilskuere og Harald Sæther som dommer lå alt til rette for en flott kveld.

Kampen startet noe nervøst fra begge lag, men etter hvert koblet vi et godt grep på spillet. Brian åpnet showet etter 12. min og etter det laget vi en rekke angrep som kunne resultert i flere mål. Vi slo ballen, var engasjerte og jobbet godt for hverandre. Belønningen kom i form av to mål fra Ole Martin rett før pause, før KFK fikk en noe heldig redusering på overtid i 1.omgang. Kanonomgang!

Andre omgang startet igjen noe nervøst før vi igjen fikk satt spillet vårt. Og da kom målene trillende. Tor Martin og Sigve fikk puttet to mål hver før 15 minutter var godt. Vi sto høyt og produserte angrep etter angrep. Vi bryter i forsvar, slår presist til medspiller som igjen leter alternativer foran. Slikt blir det mål av! Etter hvert ble det mange slitne bein, men med gode innbyttere sto vi løpet ut. Brian puttet to til i løpet av de siste fem minuttene, mot et KFK lag som var minst like slitne som oss.

Da dommer Sæther blåste av sto det 9-1 til CFK i seriepremieren til Smågutte -96.

Morsomt å se igjen det vi har trent så lenge på i kamp! Fullt fortjent alle sammen!