Smågutte 96: Tap mot Aure/Tustna 17/9-09.

Bronselaget Hydrocup09 smågutte 96

I et ufyselig høstvær var vi gjester på Høgda Stadion på Tustna, til årets første vannpolokamp.

Og været skulle vise seg å bli vår største utfordring i årets 13. seriekamp i fotball for det yngste småguttelaget fra CFK. Med store deler av banen dekt av overvann, ble det aldri noen god fotballkamp. Man kan vel alltids si at forholdene er like for begge lag, men måten man spiller fotball på vil også være en faktor ved slike forhold. Forrige kamp var også preget av regn i store mengder, men Atlanten takler vannet på en helt annen måte.

1.omgang startet med et tidlig mål for CFK og vi kobler et godt grep om kampen. Innsatsen er bra, men frustrasjonen over at ballen ikke vil være med i føttene, sprer seg i laget ettersom kampen går. Allikevel står vi bokført med 3-1 ledelse til pause til tross for at vi gang på gang blir avblåst for offside. Ikke enkelt å være dommer heller med hetta på regnjakken snurpet godt sammen, men føler nok at vi blir hardt straffet i dag. Spillmessig er det ikke mye å rapportere om; her var det "krig"!

2.omgangen blir litt som fryktet. Mot spillere som er både et og to år eldre, blir det raskt forskjeller på kreftene. Vi begynner å tape duellene som er så viktig i en sånn kamp, og Aure/Tustna putter jevnt utover i omgangen til de leder 4-3. Vi utligner til 4-4 før Aure/Tustna får en ball dømt i mål av dagens dommer, som nok var den eneste som så den inne. Ikke en gang spillerne på Aure/Tustna forsto at det var mål. Men sånn er det av og til. I denne kampen var ikke marginene på vår side på flere måter. Mot Nordlandet bikket det vår vei, mens mot Aure/Tustna gikk det andre veien. MEN: CFK sitt -96 lag skal ha kred. for at de aldri gir seg. Samtlige er full av gjørme og vann, og viser at de er villige til å ofre alt for laget sitt. Og akkurat det er det som sitter igjen, som det sterkeste etter denne kampen.

Dagens målscorere ble: Håvard R., Ole Martin, Tor Martin og Sigve.