Smågutte 96. Uavgjort Søya/Kvass/Ulvungen/Todal

Ole smågutte 95

En thriller endt med uavgjort i årets nest siste kamp for smågutte -96.

Ole_sg_95Vi har lenge gledet oss til å gjeste Søya/Kvass/Ulvungen/Todal (heretter kalt SKUT), til toppoppgjør i vår avdeling. En flott ramme rundt kampen med program, innmarsj, mange tilskuere, oppholdsvær og speaker. Og for en fotballkamp det skulle bli, mellom to gode lag.

1. omgang startet som forventet. To lag som hadde mye å spille for i dag, går knallhardt til i det som blir mye fighting om ball.  Ved ballkontroll triller ballen fint i CFK-laget og vi er farlig frempå ved flere anledninger fra sidene. Med enda større intensitet og vilje foran mål, kunne vi fort hatt noen i nota flere ganger gjennom omgangen. Der har vi et forbedringspotensiale; det med å kjempe på hver eneste mulighet, lukte målsjansen. Kampen bølger frem og tilbake med gode sjanser til hvert lag, hvor vi etter hvert får tatt et grep om midtbanen. Mons Roar har blant annet en i tverrligger etter en dobbelsjanse for oss. Så skjer det som ikke skal skje minutter før slutt i omgangen. SKUT for kranglet en ball i mål på en fin overgang på høyresiden. Vi makter ikke å klarere skikkelig og SKUT får pirket ballen i mål. 1-0 til SKUT til pause.

2. omgangen starter som første med mye kjemping på midtbanen. En meget opplagt Ole Emil viser en herlig vilje til å vinne hver eneste ball og bidrar sterkt til at vi tar grepet om midtbanen. Midtveis i omgangen får vi utligningen ved Stian. Og etter denne følger et klart overtak for CFK. Vi fyrer av både i tverrligger og i stang og burde vel også hatt et straffespark. Men det vil seg ikke. I stedet er det SKUT som igjen går opp i føringen 6-7 minutter før slutt. Lagets spiss setter ballen bak Aurora, etter en kontring satt i gang av SKUT's klart beste spiller i nr. 3, Ørjan Nes Haugen. Men igjen reiser vi oss. ALLE tar tak og vi maler på til nye utligning ved Stian, kort tid etter. 2-2 med få minutter igjen og vi stormer i angrep, uten at vi klarer å produsere flere mål før kampens dommer blåser av. Slitne og skuffede spillere ser muligheten til avdelingsmesterskapet forsvinne med uavgjort mot Søya. Små marginer avgjør fotballkamper og vi føler vel at ting har gått litt imot oss ved flere anledninger. Men sånne ting hører med...

Vi gjorde en heroisk innsats i dag mot et godt Søya-lag.  Torsdag 8/10 kl. 19.00, skal vi spille årets siste kamp mot KFK1 på kunstgress. Der skal vi avslutte vår første sesong som smågutter med stil. Vi har kjempet i toppen gjennom hele sesongen og har enda en teoretisk sjanse til å ta det hjem. Møt opp godt folk!