Smågutte -96: Utsatt kamp mot Søya/Kvass/Ulvungen/Todal

Gjestene fra indre Nordmøre tok med seg alle tre poengene hjem fra Atlanten stadion.

Lg96_Hydrocup08_17.jpgMandag 17.august spilte vi en utsatt kamp fra vårsesongen mot Søya/Kvass/Ulvungen/Todal. Atlanten Stadion var dessverre ikke klargjort til kamp, men alle var innstilt på at vi fikk gjøre det beste ut av det. Dommer Alan Miller gjorde en super jobb etter at han stilte opp på kort varsel, da oppsatt dommer ikke hadde anledning til å stille.

Med kampen mot KFK2 friskt i minne, var fokuset før kamp rettet inn mot at ferien nå var over. Et Søyalag som hadde spilt fotball gjennom hele sommeren med deltagelse i blant annet Norway Cup, var vi klar over ville gi oss god motstand. 1. omgangen var vi stort sett på etterskudd gjennom 30 minutter. Vi møtte som ventet et lag som styrte kampen i stor grad og gikk velfortjent opp i ledelsen etter halvspilt omgang. Søya var farlig frempå ved flere anledninger og vi var heldige som ikke fikk flere i mot. Mot slutten av omgangen fikk vi justert oss noe og fikk en viktig utligning ved Brian (bildet) rett før pause.

2.omgang skulle vi "reise kjerringa", men fikk en i mot etter allerede 5 minutter. Et flott angrep av Søya resulterte i 1-2 som sto seg nesten helt til slutt. Vi hadde flere flotte gjennomspill ut til kant, men det ville seg ikke helt inn. Spikeren ble satt rett før slutt med 3-1 til bortelaget og en fortjent seier til våre tilreisende gjester. Mange trøtte bein og pesende gutter vitner om en sommer med lite fotball og trening. Gløden og iveren etter lykkes må inn i laget igjen, skal vi henge med i toppen av serien. Og den gløden så vi allerede på treningen to dager etter kamp!