Snipp, snapp, snute så er begge lagene ute

Gutte16 lagbilde 1. div

Torsdag kom den siste rapporten fra guttene i Danmark. Det gikk ikke helt som en hadde håpet rent sportslig, men ellers meldes det om at alle har det fint. Det er tross alt "dejlig å være norsk, i Danmark".

CFK 1 tapte 2-0 for VBI fra Danmark. Dette var en kamp hvor vi skapte sjanser og hang ganske godt med spillemessig. Espen "Mifsud" Jakobsen hadde to store sjanser i første omgang hvor av et skudd gikk i stanga. Det danske laget var fysisk sterkere og ca halv meter større hver enkelt spiller..  All honnør til spillerne som gjorde en god jobb i sin siste kamp i Danacup

Vårt 2-lag tapte 2-3 mot Vadmyra fra Bergen. Vår motstander ledet 2-0 allerede etter 5 minutter. Vi var uorganisert i den bakre firer og tydligvis ikke klar over at kampen hadde startet. Etter denne kaldusjen i varme Hjørring, så tok vi over fullstendig. Vi skapte mange og store sjanser, og var spesielt gode på vår venstre side ved Mattias. Han løp fra og driblet seg forbi forsvaret til Vadmyra gang på gang. Dessverre ville ikke ballen i mål før Magnus ble felt innenfor 16-meteren, og Arne satte straffen sikkert i mål. Vi fortsatte å styre kampen i 2 omgang, men det var Vadmyra som scoret først etter en feilberegning fra vår keeper Espen Fevåg.  Etter dette lå Vadmyra kun å forsvarte seg og dro ned tempoet i kampen. Vi fikk en meget fortjent redusering ved Magnus. Til tross for store målsjanser ved både Arne og Magnus i slutten av kampen, så ble det et bittert tap. Våre motstandere var meget lykkelige over en heldig seier.

I kveld blir det en runde på byen, litt Go-cartkjøring og bowling. Lars "Solberg" Hansen er på jakt etter topp 20 blant Danmarks beste Go-cartkjørere.  I morgen drar hele gjengen til Fårup Sommerland.

Vi hilser til alle mødre, fedre og søsken og kjærester. Vi savner dere ikke :-)