Sterk seier borte mot Smøla, og nye 3 poeng for A-laget!

Seniorkamp Smøla - CFK, mobilbilde mai 09

Ny sterk seier for CFKs a-lag, denne gang borte mot Smøla.

Vi tok tak i kampen fra start denne fredagen! Et kompakt smølaforsvar forsvarte seg meget godt. Vi hadde ballen, vi hadde sjansene, men vi fikk ikke målet! Men målet skulle imidlertid Smøla få. På sin andre av to sjanser i førsteomgang får de en kjempetreff etter en døball på vår høyre side.  Ballen havner inne foran kassa og settes opp i hjørnet, utagbart for Ludvig.  Med den scoringen kunne de, mot spillets gang, gå til pause med 1-0.

Andre omgang startet som første sluttet. Vi hadde ballen, vi produserte stadig sjanser. Mer spill langs bakken etter hvert som Smølagutta gikk trøtte og rommene ble større. Kenneth H tar et frispark fra 18-20 meter, rundt muren og inn i lengste. Balanse i regnskapet etter ca 52-53 minutter. Vi kjørte på videre i jakten etter alle 3 poengene. Det ble derfor litt tungt igjen når Smøla på sin eneste mulighet går opp i 2-1 minutter senere.

Men mål etter mål er noe man ofte ser, og slik ble det heldigvis på Smøla også. Jante serverer rett etter avspark en perfekt ball til en opplagt Øystein Hansen som hadde tatt veien helt opp på bakerste.  Han misbrukte ikke muligheten, banket ballen inn i nota. 2-2.  Et flott mål, og ikke minst utrolig viktig at det kom så kjapt!

Like etter fikk vi frispark i samme posisjon som Kenneth puttet på. Denne gang gikk Jante frem. Han setter ballen helt oppe i nærmeste kryss, stikk motsatt av Kenneth`s skudd tidligere i omgangen.  Vi har med det alle 3 poengene i lomma for første gang i kampen. 2-3.

Smøla gikk etter det helt tomme, kreftene var slutt for de. Kenneth Larsen ville trygge seieren og puttet 2-4 etter flott spill.

Det skulle komme mer!

Jante puttet sitt andre for dagen på sedvanlig vis, knallhardt, 2-5. Hans tredje kom like etter, og med det fastsatte han sluttresultatet til 2-6! Et godt resultat ute på Smøla, og fortjent etter spill og sjanser!

Alle spillere leverte i dag, det var vilje, det var tæl, vi slo tilbake, vi løp lengst, vi skulle ikke tape på Smøla i 2009!
"Man of the match" på Råket stadion, Erlend Grødahl! Han gjør det meste riktig både defensivt og offensivt, har en god pasningsfot, god timing og et godt blikk!