Storsjøcup 2009

Cfk G95 har vært med på Storsjøcupen fra 30.06 – 04.07. Det ble en kjempefin uke både sportslig og sosialt.

storsjoeCfk G95 har vært med på Storsjøcupen fra 30.06 – 04.07. Det ble en kjempefin uke både sportslig og sosialt. Etter noen skuffende resultater i serien(finalespill G14), var dette anledningen til å prøve ut noe nytt med laget. Endring av plasser og formasjon ga full klaff.

I innledende runde hadde guttene ett tap, 3-2 mot Nesseguttene og to seirer, 4-0 mot Lierne og 2-0 mot IFK Østersund. A-sluttspillet var da sikret. 16-delsfinalen gikk fredags morgen kl.08.00 på IFK Østersund sin hjemmebane. En splitter ny stadion med nytt kunstgressdekke og tribuner til 10.000 personer. Motstander var et svensk lag som heter Morsil Idrottslag, som vi beseiret 3-0. En god kamp for vår del, og 8-delsfinalen var sikret.

8-delsfinalen ble spilt kl.14.30 samme dag, og vi skulle møte Skogn I.L som var puljevinner og dermed kommet direkte til denne finalen. Vi visste at vi kom til å møte friske føtter, så det var viktig å sikre det forsvarsmessige før vi satte angrepene. Etter full tid stod det fortsatt 0-0, og dermed var det duket for ekstraomganger og ”Golden goal”. Her var målet å holde nullen, slik at vi sikret oss straffespark. Skogn var et fysisk lag, og Cfk guttene måtte gi alt. Guttene ”holdt fortet” og vi sikret oss straffespark. Med redning av Sigve og en iskald Eivind, vant vi denne 3-1. Vi var klar for kvartfinalen. CFK G95 var det eneste toerlaget fra puljespillet som gikk til kvartfinalen.

Kvartfinalen ble også spilt samme dag kl.20.00. Vi skulle møte Florø SK’s fotballakademi, som viste seg å være et kjempegodt småguttelag. Med revelje kl.06.00 fredagsmorgen og allerede to kamper i kroppen hadde ikke guttene noe mer å gi. Vi tapte kampen klart. Sigve ble uheldigvis skadet i denne kampen, da han fikk avrevet noen muskelfibrer i skulderen. Han er forhåpentligvis klar til seriestart medio august.

Uansett så er trenerteamet meget fornøyd med en kvartfinale(uplassert 5-8.plass av 48 lag.) i en såpass stor cup, samt har vi fått drevet en del ”teambuilding” denne uken. All ros til spillerne, som viste gode holdninger både på og utenfor banen. Vi vil også takke Kennet Swan og Tore Rokstad som var gode medhjelpere denne uka. God sommer til alle fotballvenner.

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere