Tap i Elnesvågen

Ball i nordvesthallen

Sist CFKs a-lag tapte en seriekamp var Molde 2 motstandere på Molde kunstgress. De hvite ble sendt hjem med 6-4. Fredag ble Elnesvågen/omegn 2 for sterke og vant 3-1.

Det var Enga som startet kampen best og var farlig frempå ved flere anledninger. Midtveis i første omgang kom også uttellingen. Godt kjemping på høyrekanten førte til at ballen ble taklet fram til Robin Pettersen. Han kombinerte styrke og fart og parkerte hjemmelagets venstreback.  Foran mål lurte Øyvind Risan og styrte ballen i det lengste hjørnet. Etter dette kom hjemmelaget mer med og Kjartan Hendseth måtte hente fram et par gode redninger.

Utligningen kom omsider gjenonnom et, etter min mening, veldig billig idømt straffespark. Hadde Tv2s ekspertpanel sett kampen ville nok den situasjonen blitt diskutert i det vide og det brede. Jeg nøyer meg med å si at det var den første i rekken av mange eventyrlige dommeravgjørelser. Straffen ble satt kontant oppe til venstre for Kjartan

I pausen hadde vi utvilsomt en følelse av at vi kunne vinne dette og følte også at vi hadde vært det beste laget i første omgang.

Disse positive tankene var imidlertid ikke synlige i starten av omgangen. Vi ble spilt lave og slet med mange anledninger med å få ballen ut av egen sone,  og i enda større grad med å etablere spill på deres halvdel. 2-1 kom etter en serie dårlige klareringer og var etter utviklingen i andre omgang ikke ufortjent.

2-1 målet var en skikkelig vekker og etter dette var det hjemmelaget som ble satt under press. E/O taklet dårlig de lange oppspillene mot Robin Pettersen & co og dette førte til flere farlige situasjoner. Nærmest var Haavard Waage og Øyvind Risan, men avslutningene ble blokkert. 3-1 kom på en kontring i perioden vi presset som verst for å få utlikning. En klarering fant veien til en kjapp spiss som lurte keeper Hendseth med en utspekulert sleiv.

Tapet til tross så vet vi at dette er kamper vi har alle muligheter til å vinne, og det skal vi vise allerede neste fredag når Malmefjorden kommer på besøk!