Tiende strake

Molde - CFK senior mars 09 Øystein Hansen

A-laget fortsetter som de avsluttet vårsesongen, hentet 3 nye poeng i Øksendalen!

Spesielt gledelig  for  treneren at "den gamle elev" Kjetil Gujord var tilbake i den hvite og blå drakta. Når han i tillegg takker for tilliten med et mål etter få minutter var faktisk dagen  berget! Sammen med spissmakker Magnus G dro de stadig forsvaret til Øksendal ut på nye prøver.

At det bare stod 1-0 til pause må mann nr 23 på banen ta store deler av æren for, vi skapte sjansene og ble felt, vi scoret enda et mål,  men til ingen nytte, 1-0 ble stående etter de første 45.

I garderoben ble vi enige om at vi hadde gjort det meste riktg i første omgang, vi bestemte oss for å gå ut på samme måte også de siste 45.

Det gikk ikke mange minuttene av omgangen før Øystein Hansen satte 2-0. Da var vel kampen på mange måter kjørt.  Øksendals spillere var slitne og kom ikke opp i presset som de gjorde i første. Det gav oss mer rom og flere gjennombrudd. Ikke lenge etter fastsatte Ola S sluttreultatet til 3-0 favør Enga.

To av våre "helter" fra Norway Cup, Matias og Arnt Terje, spilte også fra start i dag.

Sammen med våre rutinerte gutter spiller disse guttespillerene seniorfotball som om de ikke har gjort annet. En fryd å se de i aksjon på A-laget!

"Man of the match" i dag, Øystein Hansen! Siterer kaptein Henden: I dag har du gjort mye Øystein, og nesten alt riktig! sitat slutt. Øystein var involvert i det meste i dag, og hn ser ut for å trives på gress!

Dette var den tiende kampen uten å avgi poeng, det må sies å være tilfredstillende gutter.