To borteseire for guttelaget denne uken

G16 NM CFK - Nardo Idrett mai09

Guttelaget har spilt to kamper denne uken. To bortekamper som begge endte med seier for våre gutter.

G16_CFK_Nardo_NM_mai09Tirsdag 2/6 reiste laget på sin lengste borte kamp for i år og Åndalsnes var motstander. Laget spilte sin beste borte kamp for året og ledet 2-0 til pause. Espen J. og Lars Kr. var våre målscorere.

I andre omgang slapp vi oss litt mer nedpå og hadde full kontroll kampen ut. Åndalsnes har en farlig hurtig spiss men vi har Oscar som ikke slipper spissen rett vent en gang i hele kampen.

Oscar blir kåret til CB i dag. En velfortjent 2-0 seier for våre gutter i et ufyselig vær denne dagen.

Torsdag 4/6 spilte laget borte mot AK. Denne kampen skulle egentlig spilles den 15/6 men p.g.a. en klassetur ble kampen flyttet fram. I denne kampen var det litt rusk i maskineriet men vi vinner kampen 3-1.

Vi er litt ustrukturert i midtbaneledet oss og kommer en del ganger ut av balanse og spiller en del tvers overpasninger som blir snappet opp av motstander. Laget går opp i ledelsen ca. midtveis ut i første omgang med en scoring av Espen G. fra 16 m. Den andre scoringen kommer fra Lars Kr. 10 min etter.

Pauseresultatet 2-0.

I andre får vi tildelt en straff der en AK spiller tar ballen med hånden mener dommeren. Keeper redder den første men dommer godkjenner ikke redningen p.g.a. at han beveger seg ut ifra streken før straffen taes. Arnt T. setter sitt andre forsøk i mål og vi leder 3-0. AK får også tildelt en straffe etter at en spiller fra oss tar ballen med hånden. De scorer på sin straffe.

Kampen ebber ut og vi vinner komfortabelt 3-1 på en dårlig dag. Og det er bra - vinne fotballkamper på dårlige dager.

CB i AK kampen ble Espen Fevåg. Keeperen vår blir trygger og trygger. Kommuniserer mye bedre med det bakerste ledet i laget. Og er blitt mye bedre ute i feltet og er våken på gjennomspill fra motstander. Bra Espen.