Treningskamp CFK - Smøla/Tustna

Søndag spilte a-laget treningskamp mot divisjonskollega Smøla/Tustna på Omsundet. Det ble en jevn kamp, der begge lagene scoret ett mål i hver omgang.

Robin PettersenTreningskamp CFK - Smøla, Omsundet søndag 6/4 kl 13!

Førsteomgang ble en fin forestilling for vårt A-lag i dag. De spillte seg til flere fine sjanser, men det ble med en nettkjenning i omgangen. Øyvind Risan scoret for CFK.

Desverre ble vi et øyeblikk litt for opptatt av å ta over jobben til Geir Hoel, hvilket ikke skulle være nødvendig da han gjorde sine saker meget bra på egenhånd, og dermed var vi like langt.

Vi gikk til pause på stillingen 1-1.

Smøla scoret andreomgangs første mål, kampen bølget også mer i andreomgangen. Det ble slått mer langt fra begge lag, noe som også kan skyldes de noe ujevne fysiske forutsetninger blant spillere for både CFK og Smøla......

En fotrapp Ronny ble felt innenfor Smøla`s 16 meter, og Geir Hoel hadde ingen andre valg enn å peke på krittmerket.

Straffen satte kaptein Per Magne Hals kontant i mål, 2-2. Dette ble også sluttresultatet i Omsundet i dag.

For A-lagets gutter ble det mye positivt å ta med seg videre mot seriestart. Spesielt førsteomgang var preget av mye fint spill, med litt "tur" kunne de puttet både ett og to mål til de første 45 min.

Flere spillere imponerte undertegnede i dagens kamp, og verdien for de junior spillere om fikk delta er ubestridt positivt.

Her har vi noe på gang i CFK som vil samle oss enda sterkere, og ikke minst som vil gi flere spillere større muligheter fremover.