Aurora Mikalsen klar for Kolbotn

Skrevet av:
Anders Wiik Mittet
Publisert:
16.12.2015

Aurora Mikalsen skrev idag under kontrakt med Kolbotn IL

Aurora Mikalsen har i dag 16.12.15 skrevet kontrakt med Kolbotn IL i Oslo. Klubben har siden opprykk til øverste nivå i 1994 vært en bærebjelke for norsk damefotball.

For sesongen 2015 har Clausenengen FK vært klubben for Aurora. I samarbeid med bl.a Kristiansund BK (trening) og Optima Helse (basistrening) i tillegg til oss selv (trening/kamparena), har Auroras arena og utvikling som keeper blitt godt ivaretatt gjennom året. Uttak og deltagelse i EM-sluttspill for Norges J19 landslag i Israel var årets store mål. Til høsten kom uttak til Norges U-23 landslag og ikke minst til NFF’s prosjekt «Morgendagens spillere» nå i desember. Først og fremst er det Aurora som har gjort jobben; allikevel kan vel vi også putte «en fjær i hatten», slå oss på brystet og si «well done»!

Et fantastisk år for Aurora, avsluttes nå ved at Clausenengen FK stolt kan sende henne videre til Kolbotn og en tilværelse som spiller i Toppserien. Kolbotn IL er en klubb som vi er trygge på ivaretar og jobber iherdig, for å løfte Aurora videre i karrieren. Dens ledelse med daglig leder Hege Jørgensen i spiss og et veldig spennende trenerteam, innehar en høy kompetanse og er riktig sted for en spiller med Auroras kvaliteter.

Vi ser frem til å se Aurora i Kolbotndrakt i 2016, og ønsker klubb og spiller lykke til videre.

Clausenengen FK
Eirik Aunli

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere